13.3.2012

Varo varasta - Healthzone

Yle kertoi tänään, että Kuluttajaliitto varoittaa Healthzone-nimisestä rohdoskaupasta. Firma kuulemma lupaa ilmaisia näytteitä, mutta sitten lähettääkin lisää tavaraa perässä laskun kera. Onhan se kestotilaus tietenkin pienellä präntillä linkin takana, mutta isolla lukee ilmainen ja 0€. Putiikki toimii Virosta päin eikä vastaa puhelimeen.

On näitä nähty ennenkin. Ilmaisia näytteitä ei ole. Ilmaisen näytteen maksaa se asiakas, joka maksaa tilaamatta tulleet tuotteet.

Mistähän kohtaa laiduttaisin?
Healthzone näyttää myyvän ainoastaan viittä eri tuotetta, Removyl-pilleristä olen jo kirjoittanutkin.Sen lisäksi valikoimaan kuuluu laihduttava (ja kuonaa poistava) laastari Acai Patch, samoin laihduttava ProDiet+, ihoa sisältäpäin nuorentava ProSkin sekä hampaita valkaiseva ProWhite. Neljä ensin mainittua on ilmiselvää höpsöä, mutta hampaiden valkaisu voi toimiakin. Kirjoitan siitä sitten joskus toiste.

Älä sekoita tätä Healthzonea Australiassa toimivaan suureen terveystavarafirmaan tai Kanadassa sijaitsevaan terveyssivustoon.Tiettävästi he eivät ole yrittäneet huijata ketään.

5 kommenttia:

  1. Hei
    Tuossa ei ole kaikki totta. Maksoin laskuni, ilman viitenumeroa, minkä vuoksi sain karhulaskun. Puhelimeen vastattiin heti kun soitin, ja asiat saatiin selvitettuä. Meinaan tilata lisää Laihdutuspillereitä, koska ne hillitsevät ruokahalujani. En ole mikään maksullinen firman edustaja. Vaan tavallinen ihminen, joka taistelee painonnousua ja liikakiloja vastaan. Nyt kun olen saanut "ihmepillereiden" avulla 4kg pois, niin on helpompi lähteä harrastamaan liikuntaa. Myös itsetunto on kohonnut :) Eli, juttusi on höpönlöpöä :DD

    T:Leila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leila. Mikähän on tuo puhelinnumero johon ssoitit, tällähetkellä kun soittaa ko.firman numeroon tulee numero ei ole käytössä!! T. minä vain

      Poista
  2. Soitin juuri äsken tuohon numeroon, mutta nauhalta kuului, että puhelinaika on klo 9.00-15.00. Kokeilen yhdeksän jälkeen uudestaan, koska kello ei ole vielä niin paljoa. Katsotaan, mitä tapahtuu. Toivottavasti sieltä vastaa joku elävä ihminen ja saan jatkotilauksen ryppyvoiteesta peruttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin... Soitin uudestaan tuohon numeroon, ja jännitin hiukan, vastaako sieltä kukaan. Vastasi sieltä "oikea" ihminen. Kerroin, että olin ostanut ko. ryppyvoiteen, mutta en haluaisi jatkossa lisää. Nainen kysyi asiakasnumeroni ja sanoi sitten, etteivät he lähetä jatkossa enempää. Katsotaan myöhemmin, tuleeko sieltä kuitenkin. Yritin olla mahdollisimman ystävällinen, jos se tehoaisi paremmin.

      Poista

Saa kommentoida, mutta asiattomuudet poistan.

Asiattomuutena pidän esimerkiksi mainoksia, perustelemattomia mollauksia, täysin asian vierestä kirjoittamista tai kilometrien mittaisia kommentteja.

Asiattomuutena en pidä reipasta kritiikkiä, jos sitä edes jotenkin on perusteltu. Jos saat minut kiinni hölmöydestä, sekään ei ole asiatonta.