Sisältää polttoaineen aineksia. |
Markkinoijan mukaan oliivinlehtiuutteen oleuropeiini häiritsee virusten aminohappoainenvaihduntaa, estää niiden kiinnittymisen terveille solukalvoille sekä liuottaa virusten ja bakteerien kuorien ulkorakenteita. Monolauriini puolestaan tehoaa erityisesti rasvavaippaisiin viruksiin. Se myös tuhoaa monia bakteereja, hiivoja ja sieniä, mutta ei hyvänlaatuisia bakteereja. Melissauutteen taas väitetään häiritsevän virusten proteiinintuotantoa ja estää viruksia kiinnittymästä solujen seinämiin.
Kovia väitteitä.
Kuulin sattumalta, kuinka nämä tabletit olivat toimineet. Eräs tuttavani oli syönyt niitä, eikä flunssaa tullut. Näistä tableteista onkin helppo saada hyviä kokemuksia. Jos syöt näitä etkä sairastu, ovat tabletit toimineet. Jos taas saat flunssan, niin tablettien ansiosta se ei ole niin paha. Aina voittaa.
Epäilen luontaistuotteita jo sinänsä. Luontaistuotteita harvoin on tutkittu tai testattu lääkkeiden tavoin. Lisäksi vaikuttaviksi väitettyjen tai toivottujen aineiden pitoisuudet vaihtelevat. Tässä markkinoijan mainoksessa kiinnitti huomiota pari hassua yksityiskohtaa.
Jos oleuropeiini liuottaa bakteerien kuorien ulkorakenteita, niin mistä oleuropeiini tietää, milloin kyseessä on hyvänlaatuinen bakteeri, mitä ei saa liuottaa? Sama ihmetys koskee monolauriinia. Melissauute kuulemma häiritsee virusten proteiinintuotantoa. Molekyylibiologian perusoppikirjasta opimme, että viruksilla ei ole proteiinintuotantoa. Tulee mieleen, että on yritetty antaa kuva tutkitusta ja tieteellisestä tuotteesta, mutta ei ole oikein osattu.
Tuomio: Harmitonta hömppää.
Kuten ylläolevasta Wikipedian linkistä näemme, kookosöljyä voi käyttää polttoaineena. Antivir siis sisältää polttoaineen ainesosia.
Lisää pikatuomioita.
Mm.
VastaaPoistahttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4227229/
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1211/0022357991773258
Kiitokset anonyymille linkeistä. Valitettavasti ne ovat täysin irrelevantteja. Oikea kommenttikin olisi ollut pop.
PoistaAjattelin kokeilla kyseistä tuotetta koska paha hiivaihottuma jyllää iholla eikä lääkärin tabut ja apteekin kamat auta. Kannattaako siis kokeilla vai onko huuhaata?
VastaaPoistaMelko selvästi huuhaalta vaikuttaa. Jos kokeilet, ja hiivatulehdus paranee, se on melkein varmasti vain sattuma.
PoistaMonolauriinia on äidinmaidossa ja se on nimenomaan"salainen ainesosa" haitallisia bakteereja vastaan säästäen hyviksiä. Tutkijat ehdottavatkin että monolauriinia alettaisiin lisäämään äidinmaitokorvikkeisiin.
VastaaPoistaSuomen Kuvalehden lyhyt juttu, ihan tuore.
Monolauriini ei vaikuta mitenkään salaiselta osalta. Se on aivan tavallinen rasvahappo.
VastaaPoistaSe, että joku ehkä suosittelee monolauriinin lisäämistä äidinmaitokorvikkeeseen, ei kerro yhtikäs mitään siitä, toimivatko pillerit vai eivätkö. Se on yhä edelleen tavallinen rasvahappo eikä sillä ole salaisia ominaisuuksia tietää, mikä bakteeri on hyväksi jossain paikassa ja mikä ei.
PoistaVitamiini ja mm. monolauriinilisät ovat pitäneet flunssat, poskiontelotulehdukset loitolla kymmenen vuoden ajan + muut ravinteet, joita en jaa. Tietoa on ja oikeaa sellaista ja sitä saa helposti. Sensijaan lääkäreiden tietämättömyys yleensä mistään Suomessa on pelottavaa. Itse olen farmako- ja toksikologian asiantuntija ja pidän lääkkeitä kaikkein vaarallisimpina. Voit lukea mm. Peter C. Götzschen kirjan, ja huomaat yhden vinkkelin siihen kuinka lääketehtaat hallitsevat rahaa ja rikostilastoja.
VastaaPoistaJos, on lähtökohtaisesti paranoidi suhtautuminen, kuten blogistilla, ei näistä kannata kirjoittaa lainkaan, Pura vihasi muualle.
Jos anonyymi olisi lukenut kirjoitukseni tarkemmin, hän olisi huomannut, että tyylilaji ei ole viha vaan asia. Olen perustellut omat väitteeni ja ampunut jo alas valmiiksi väitteesi siitä.
PoistaKuka tahansa voi anonyyminä väittää olevansa asiantuntija, mutta sen jätän omaan arvoonsa.
Lääketeollisuudessa on tietenkin taloudellisen hyödyn tavoittelijoita, mutta sama koskee uskomustuoteteollisuutta.